Bloemenboetiek ’t Blomke gerund door Janny van der Veen, was jarenlang een begrip in Holwerd. Later opende er een filiaal in Ferwert, thuis in de stal bij Hammy Winkel. In 2007 deed zich de kans voor onder één dak te opereren in een uniek, monumentaal pand aan het Vrijhof in Ferwert. Deze gelegenheid werd met beide handen aangegrepen. In oktober 2007 was de verhuizing naar de voormalige kruidenierszaak op ‘het mooiste plekje van het dorp’, een feit.

Janny en Hammy runnen op het Vrijhof met veel enthousiasme hun hernieuwde bloemenboetiek die nog steeds de naam ’t Blomke draagt. Men kan er terecht voor bloemen, planten, een mooi boeket, potten, vazen en leuke hebbedingetjes. Maar de dames zijn ook creatief in bruids- en grafarrangementen waarbij úw wensen centraal staan.

Waar ook in het land u een bloemetje wilt laten bezorgen, ‘t Blomke zorgt ervoor dat het boeket met de eigen koeriersdienst op de juiste bestemming terechtkomt. Hebt u zelf ideeën, dan helpen wij u graag die in de praktijk te brengen. Ook als u advies wilt bij uw interieurinrichting op het gebied van kleuren van potten: kom of bel gerust! Potten of schalen in uw kast? Wij vullen ze opnieuw voor u op. Ons motto is: ‘Kwaliteit waar klein, groot in kan zijn’ én een betaalbare prijs.

Kortom, een bezoekje aan ’t Blomke is zeker de moeite waard. Al was het alleen maar om even de sfeer te proeven. Dus, graag tot ziens bij Janny en Hammy!

 

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:
09.00 uur - 12.00 uur en 13.00 - 18.00 uur

Woensdag: 09.00 - 12.00 uur

Zaterdag: 09.00 uur - 16.00 uur

Vrijdagavond koopavond: 19.00 - 20.30 uur

Bloemenboetiek 't Blomke
Vrijhof 9
9172 MR Ferwert

Tel. 0518-411060